Sanna Takatalo-Heinonensanna takatalo-heinonen

Intohimoni tanssiin on syntynyt lavatansseissa. Pienenä tyttönä tuli paljon käytyä lavatansseissa ja sieltä kipinä syttyi tanssin harrastamiseen!
Tanssia oli päästävä harrastamaan lisää ja aloitin kilpatanssin Salon Swivelissä. Swivelin kasvattina kävin kaikki kilpaluokat läpi juniorista aikuisikään asti.

Mukavia muistoja ja hienoja hetkiä tanssin parissa on ollut kilpaileminen Blackpoolissa Englannissa, Lava-jiven SM-kisat karsintakiertueineen,
saanut olla mukana tanssijana Salon Teatterin näytelmässä Tango Veressä, Somerolla Tangolaulaja Unto Monosen muisteloissa.

Kilpatanssin viimeiset tanssit sain tanssia Salossa 10-tanssin SM-kisat hyvin sijoituksin. Siihen oli hyvä päättää kilpaileminen "Kotilattialle"!

Ei tanssi silti siihen päättynyt vaan jatkoin heti kouluttautumalla Bailatino-ohjaajaksi ja sain jatkaa rakasta harrastusta ja jakaa tanssin iloa muille! Olen vetänyt Salossa ja ympäristökunnissa Bailatinon aikuisten ryhmiä Swivelissä, Salon Gym&Fitness Centerissä sekä Salon, Halikon ja Kiskon Kansalaisopistossa.

Espanjassa asuessani tutustuin Flamencon perusteisiin ja sain myös opettaa siellä latinalaistansseja! Uusin koulutukseni on Rumbitan lisenssikoulutus, joka sisältää aineksia flamencosta, discotanssista, itämaisesta tanssista ja salsasta.

Kuopuksen syntymän jälkeen on ollut ryhmien ohjaamisessa taukoa ja nyt paluu juurille ja lavatanssit pääsevät taas mukaan!

Kouluttaudun parhaillaan seuratanssiohjaajaksi ja odotan innolla tulevia opetushetkiä myös lavatanssien alkeiden parissa!

 

<< paluu